Berens Meesterschilderwerk
Prins Bernhardstraat 2a | 7481 GZ Haaksbergen | 06-55798791

BUITENSCHILDERWERK


Goed buitenschilderwerk bestaat uit meer dan alleen een laagje nieuwe verf. Kwaliteits-schilderwerk begint bij inspectie van de ondergrond in combinatie met een goede reiniging, schuren van de ondergrond, repareren van beschadigingen en houtrot. Dit wordt afgewerkt met de juiste grondverf en aflak in de door u gewenste kleuren.

Edwin Berens verstaat dit vakwerk tot in puntjes waardoor uw schilderwerk er weer voor jaren perfect uit ziet!


BINNENSCHILDERWERK


Als het vakmanschap in schilderwerk ergens goed tot uiting komt, is dat zeker bij binnen schilderwerk. Binnen schilderwerk is tenslotte schilderwerk waar u vele jaren tegenaan kijkt. De perfectie van ons vakwerk maakt hierin vaak net dat kleine verschil. Dankzij gedegen schuurwerk en het afkitten van alle openstaande naden, ontstaat na het aflakken een mooi en strak eindresultaat. Middels een goede stofafzuiging op de schuurmachine kunnen wij de overlast van stof tot het minimum beperken!


GERELATEERDE WERK


Naast schilderwerk, kunt u bij Berens Meesterschilderwerk ook terecht voor gerelateerde werkzaamheden zoals: behangen, glaszetten, houtrotreparatie en dergelijke. Alles uiteraard met het vakmanschap dat u van Berens Meesterschilderwerk gewend bent!

Laag BTW tarief van 6% voor panden ouder dan twee jaar!
Dit betekent voor u als particulier woningbezitter een voordeel van maar liefst 13% op het binnen en buitenschilderwerk van uw woning.


MATERIALEN


Als kwalitatief hoogstaand schildersbedrijf, gebruikt Berens Meesterschilderwerk alleen materialen van de allerbeste kwaliteit zoals: grondverf, lakverf, reparatie middel en kit.

Zo werken wij veel met merken als Sikkens, Sigma en Veveo. Maar ook met minder in het oog springende materialen en gereedschap zoals kwasten en rollers, uitsluitend het allerbeste goed genoeg.

Berens Meesterschilderwerk is in het bezit van deugdelijk gereedschap en klimmateriaal.